Mecfoam

MECFOAM është një lloj shkume viskoelastike që ofron përfitime të shumta për një gjumë të përshtatshëm dhe rehatshëm. Ky material shkume reagon ndaj presionit dhe temperaturës trupore, duke ndihmuar në shpërndarjen e peshës së trupit në mënyrë homogjene dhe duke reduktuar presionin në pikat e ndezura.

MECFOAM ofron një ndjesi të butë dhe mbështetje të ngjitur për trupin. Kur zbatohet presion mbi shkumë, ajo fillon të reagojë duke përshtatur formën e saj për të përshtatur me trupin dhe duke krijuar një ndjesi të personalizuar. Kjo ndihmon në zbutjen e pikave të presionit dhe në përmirësimin e qëndrueshmërisë së trupit gjatë gjumit.

Gjithashtu, MECFOAM stimulon cirkulimin e gjakut dhe riaktivizon qarkullimin e dobishëm në trup. Ky efekt ndihmon në përmirësimin e shplodhjes së strukturës së kockave dhe në zvogëlimin e tensionit muskular. Kjo kontribuon në një gjumë më të qetë dhe në rikuperimin e trupit pas një dite të lodhshme.

Në të njëjtën kohë, MECFOAM rregullon lagështinë dhe temperaturën e trupit. Ajo ka veti të mira të ndjeshmërisë ndaj temperaturës, duke e mbajtur trupin të freskët në verë dhe të ngrohtë në dimër. Gjithashtu, shkuma kontrollon lagështinë duke lejuar qarkullimin e ajrit dhe duke eliminuar akumulimin e lagështisë në sipërfaqen e gjumit.

MECFOAM është zgjidhja ideale për ata që kërkojnë një shkumë viskoelastike me mbështetje personalizuar, zbutje të presionit dhe përmirësim të qarkullimit të gjakut gjatë gjumit. Përmes përshtatjes së formës së saj me trupin dhe efekteve pozitive në lagështi dhe temperaturë, MECFOAM siguron një përvojë të përshtatshme dhe të rehatshme gjumi.