Sensovel

Pëlhura SENSOVEL është një pëlhurë tapicerie e veçantë e cila përdor një fibër viskoze të plotësisht biodegradueshme. Ajo ofron disa avantazhe dhe karakteristika të veçanta për përdoruesit e saj. Këtu janë disa nga karakteristikat e pëlhurës SENSOVEL:

Pastërti absolute: Pëlhura SENSOVEL siguron një nivel të lartë të pastërtisë. Fibrat viskoze janë të dizajnuara për të qenë të pastra dhe të mbajnë larg ndotjet dhe plehrat. Kjo bën pëlhurën të jetë shumë higjienike dhe të përshtatshme për përdorim në ambiente të ndryshme.

Rregullsi e fibrës: Fibrat viskoze në pëlhurën SENSOVEL janë të rregullta dhe të organizuara me kujdes. Kjo i jep pëlhurës një aspekt të rregullt dhe të përshtatshëm për veshjen e mobiljeve apo tapicerive.

Rezistencë ndaj lagështisë: Pëlhura SENSOVEL ka një rezistencë të mirë ndaj lagështisë. Fibrat viskoze janë në gjendje të qëndrojnë të thara dhe të freskëta, duke minimalizuar efektin e lagështisë dhe duke përmirësuar komfortin.

Frymëmarrje: Pëlhura SENSOVEL ofron një frymëmarrje të mirë. Kjo do të thotë se materialet dhe mobiljet e veshura me këtë pëlhurë mund të mbajnë ajrin e freskët dhe të lejojnë qarkullimin e tij, duke krijuar një ambient më të pastër dhe më të rehatshëm.

Antimagnetizëm: Pëlhura SENSOVEL është e caktuar për të qenë antimagnetike. Kjo do të thotë se ajo nuk tërheq dhe nuk ruan pluhurin ose grimcat e vogla, duke ruajtur një pamje më të pastër dhe më të përzgjedhur.

Pëlhura SENSOVEL është një zgjidhje e përshtatshme për ata që kërkojnë një pëlhurë tapicerie të cilën e karakterizojnë pastërtia, rezistenca ndaj lagështisë dhe frymëmarrja e mirë. Sigurohuni që të ndiqni rekomandimet dhe udhëzimet e prodhuesit për kujdesin dhe pastrimin e pëlhurës SENSOVEL për të ruajtur performancën dhe kualitetin e saj në të gjatësi të gjatë kohore.