• Home
  • Trevira Bioactive

Trevira Bioactive

Pëlhura TREVIRA BIOACTIVE është një pëlhurë mbuluese e veçantë e cila përdor një fibër higjienike bioaktive për të siguruar një ambient më të pastër dhe më të higjienik për përdoruesit e saj. Këtu janë disa nga karakteristikat dhe përfitimet e pëlhurës TREVIRA BIOACTIVE:

Fibra higjienike bioaktive: Pëlhura përdor një fibër specifike higjienike bioaktive për të ofruar përfitime të veçanta. Kjo fibër është dizajnuar për të ndihmuar në parandalimin e rritjes së mikroorganizmave, duke përfshirë efektin antifungal.

Efekti antifungal: Pëlhura TREVIRA BIOACTIVE ka një efekt antifungal, duke ndihmuar në parandalimin e rritjes së kërpudhave dhe mikroorganizmave të dëmshëm. Ky efekt siguron një mjedis më të pastër dhe më të higjienik.

Cilësi të certifikuar: Pëlhura TREVIRA BIOACTIVE ka cilësi të certifikuar, e cila dëshmon se pëlhura plotëson standarde të caktuara të performancës dhe higjienës. Certifikimet e tilla mund të përfshijnë standarde të njohura si OEKO-TEX Standard 100 ose standarde të tjera të ngjashme.

Pëlhura TREVIRA BIOACTIVE është një zgjidhje e përshtatshme për ata që kërkojnë një pëlhurë mbuluese me cilësi të lartë dhe efekt antifungal për të siguruar një ambient më të pastër dhe më të higjienik. Rekomandohet të konsultoheni me prodhuesin e pëlhurës për të marrë informacione shtesë rreth specifikave teknike, rekomandimeve për përdorim dhe kujdesin e duhur për të siguruar që pëlhura të ruajë performancën dhe cilësinë e saj në të gjatësi të gjatë kohore.