• Home
  • Trevira CS Ignitex

Trevira CS Ignitex

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbuluese e prodhuar nga fibra higjienike e njohur si Trevira CS. Kjo fibër ka një karakteristikë unike rezistence ndaj zjarrit, duke siguruar një nivel të lartë të sigurisë kundër flakëve dhe zjarrit.

Struktura qelizore e pëlhurës IGNITEX ofron një efekt antifungal, duke ndihmuar në parandalimin e rritjes së kërpudhave dhe baktereve të dëmshme. Kjo cilësi e pëlhurës siguron një ambient të pastër dhe higjienik.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është e certifikuar për cilësi dhe siguri. Ajo përmbush standarde të rrepta të zjarrfikësit, duke garantuar rezistencën ndaj flakëve dhe ndezjes së zjarrit. Kjo e bën të përshtatshme për përdorim në ambiente ku siguria ndaj zjarrit është e rëndësishme, siç janë hotelet, spitale, institucionet publike dhe ndërtesat tregtare.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një zgjidhje e përshtatshme për ata që kërkojnë një pëlhurë mbuluese me cilësi të lartë dhe rezistencë ndaj zjarrit. Ajo kombinon sigurinë dhe higjienën me performancën e dobishme antifungal, ofruar nga struktura e saj e veçantë qelizore.