Ky dyshek për bebe është një produkt i jashtëzakonshëm i dizajnuar veçanërisht për të siguruar një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm për fëmijën tuaj. Një nga veçoritë kryesore të këtij dysheku është sistemi i sustave BONEL, i cili është një sistem klasik me susta bikonike të formuara nga fije të temperuara dhe të kromuara të celikut. Këto susta janë trajtuar me një metodë speciale që i bën ato të paprekshme dhe të rezistueshme ndaj deformimeve. Sustat bashkohen me një spirale, që siguron një lidhje të përsosur në funksionimin e tyre.

Në këtë dyshek për bebe, ka një sistem box që është struktura perimetrale e mbajtjes dhe është projektuar për të rezistuar ndaj presioneve të vazhdueshme që ndeshen gjatë përdorimit të dysheku. Ky sistem siguron stabilitet dhe mbështetje të fortë për të siguruar një gjumë të rehatshëm për fëmijën tuaj.

Dysheku për bebe është i pajisur me disa karakteristika të cilat janë shumë të rëndësishme për shëndetin dhe komoditetin e fëmijës. Ai është antialergjik dhe antibakterial, duke ndihmuar në parandalimin e reaksioneve alergjike dhe rritjen e higjienës. Në të njëjtën kohë, dysheku është i ajrosur, duke lejuar qarkullimin e ajrit dhe zvogëlimin e mbështetjes së lëkurës së fëmijës. Kjo ndihmon në ruajtjen e një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin e fëmijës.

Gjithashtu, ky dyshek për bebe është higjenik dhe ka një efekt antimbytje. Ky aspekt është i veçantë për të siguruar që fryma e fëmijës tuaj nuk të bllokohet gjatë gjumit, duke e mbajtur atë të komoduar dhe të qetë gjatë natës.

Kjo dyshek për bebe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm për fëmijën tuaj. Me sistemin e sustave BONEL, strukturën e fortë dhe karakteristikat higjenike, ky dyshek është i përshtatshëm për nevojat e fëmijëve të vegjël dhe do t’ju ndihmojë të siguroni që fëmija juaj të jetë i kënaqur dhe i qetë gjatë gjumit.

BABY SPRINGS

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Susta bonnel
I borduar
Ajrosje e brëndëshme
Ajrosje
Box sistem
Përdorim dy ane

  • Veshja Icon

    Soft care

Ky dyshek për bebe është një produkt i jashtëzakonshëm i dizajnuar veçanërisht për të siguruar një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm për fëmijën tuaj. Një nga veçoritë kryesore të këtij dysheku është sistemi i sustave BONEL, i cili është një sistem klasik me susta bikonike të formuara nga fije të temperuara dhe të kromuara të celikut. Këto susta janë trajtuar me një metodë speciale që i bën ato të paprekshme dhe të rezistueshme ndaj deformimeve. Sustat bashkohen me një spirale, që siguron një lidhje të përsosur në funksionimin e tyre.

Në këtë dyshek për bebe, ka një sistem box që është struktura perimetrale e mbajtjes dhe është projektuar për të rezistuar ndaj presioneve të vazhdueshme që ndeshen gjatë përdorimit të dysheku. Ky sistem siguron stabilitet dhe mbështetje të fortë për të siguruar një gjumë të rehatshëm për fëmijën tuaj.

Dysheku për bebe është i pajisur me disa karakteristika të cilat janë shumë të rëndësishme për shëndetin dhe komoditetin e fëmijës. Ai është antialergjik dhe antibakterial, duke ndihmuar në parandalimin e reaksioneve alergjike dhe rritjen e higjienës. Në të njëjtën kohë, dysheku është i ajrosur, duke lejuar qarkullimin e ajrit dhe zvogëlimin e mbështetjes së lëkurës së fëmijës. Kjo ndihmon në ruajtjen e një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin e fëmijës.

Gjithashtu, ky dyshek për bebe është higjenik dhe ka një efekt antimbytje. Ky aspekt është i veçantë për të siguruar që fryma e fëmijës tuaj nuk të bllokohet gjatë gjumit, duke e mbajtur atë të komoduar dhe të qetë gjatë natës.

Kjo dyshek për bebe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm për fëmijën tuaj. Me sistemin e sustave BONEL, strukturën e fortë dhe karakteristikat higjenike, ky dyshek është i përshtatshëm për nevojat e fëmijëve të vegjël dhe do t’ju ndihmojë të siguroni që fëmija juaj të jetë i kënaqur dhe i qetë gjatë gjumit.

PRODUKTE TË NGJASHME