Dysheku “Clio” është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një përvojë të rehatshme gjumi me mbështetje të duhur dhe qëndrueshmëri. Struktura e tij brendëse përbëhet nga sustat “Bonnel” të cilat janë të përforcuara nga një sistem box perimetrale, duke siguruar një bazë të fortë dhe stabilitet maksimal.

Pëlhura e dyfishtë e dyshekut “Clio” lejon një ventilim të duhur dhe të qëndrueshëm, duke e mbajtur të freskët dhe të ajrosur gjatë gjumit. Pëlhura e mbuluar me materialin “Petex”, i cili është 100% i ajrosur, elastik dhe i trajtuar me softner analergjik, siguron një ndjenjë të butë dhe të përshtatshme për gjumin tuaj.

Dysheku “Clio Deep” ka një nivel ngurtësie të lartë h3, që i siguron atij rezistencë dhe rezistencë ndaj deformimit me kalimin e kohës. Ky dyshek është pajisur me teknologjinë “Presidio Medico”, e cila ofron mbështetje të duhur dhe të saktë, duke përmirësuar cilësinë e pushimit. Është veçanërisht i rekomanduar për njerëzit me strukturë të fortë fizike dhe ata që preferojnë mbështetje ortopedike.

Dysheku “Clio” është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të përshtatshëm dhe relaksues, mbështetur nga një strukturë e fortë dhe teknologji të avancuara për të përmirësuar cilësinë e pushimit tuaj.

CLIO DEEP

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

Dysheku “Clio” është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një përvojë të rehatshme gjumi me mbështetje të duhur dhe qëndrueshmëri. Struktura e tij brendëse përbëhet nga sustat “Bonnel” të cilat janë të përforcuara nga një sistem box perimetrale, duke siguruar një bazë të fortë dhe stabilitet maksimal.

Pëlhura e dyfishtë e dyshekut “Clio” lejon një ventilim të duhur dhe të qëndrueshëm, duke e mbajtur të freskët dhe të ajrosur gjatë gjumit. Pëlhura e mbuluar me materialin “Petex”, i cili është 100% i ajrosur, elastik dhe i trajtuar me softner analergjik, siguron një ndjenjë të butë dhe të përshtatshme për gjumin tuaj.

Dysheku “Clio Deep” ka një nivel ngurtësie të lartë h3, që i siguron atij rezistencë dhe rezistencë ndaj deformimit me kalimin e kohës. Ky dyshek është pajisur me teknologjinë “Presidio Medico”, e cila ofron mbështetje të duhur dhe të saktë, duke përmirësuar cilësinë e pushimit. Është veçanërisht i rekomanduar për njerëzit me strukturë të fortë fizike dhe ata që preferojnë mbështetje ortopedike.

Dysheku “Clio” është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të përshtatshëm dhe relaksues, mbështetur nga një strukturë e fortë dhe teknologji të avancuara për të përmirësuar cilësinë e pushimit tuaj.

PRODUKTE TË NGJASHME