Dysheku Comfort është një produkt i veçantë i dizajnuar për të ofruar një gjumë maksimalisht të rehatshëm për të rriturit. Ky dyshek ka një strukturë unike dhe është plotësisht pa sista, duke garantuar një përvojë të paharrueshme gjatë gjumit.

Struktura e brendshme e dysheku është e përbërë nga një bllok unik laster gome, i cili ka një forcë dhe densitet të mesëm deri në të fortë. Ky bllok ka një formë të drejtë dhe pa dallgëzim, duke siguruar një qëndrim të drejtë mbi dyshek dhe mbështetje optimale për trupin.

Pelhura e dyshekut është e përbërë nga pambuk 100% dhe ka fibra karboni të qëndisura në brendësi të dyshekut dhe në sipërfaqen e pelhurës. Kjo pëlhurë është shumë e ajroshme, lejon qarkullimin e ajrit dhe ndihmon në ruajtjen e një ambienti të freskët gjatë gjumit.

Dysheku Comfort përfiton edhe më shumë ajrosje nga sistemi i përdorur në anësoret e tij në të gjithë perimetrin e dyshekut. Ky sistem i veçantë siguron qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë strukturën e dyshekut, duke siguruar që ajri të qarkullojë lirisht gjatë gjithë kohës, përfshirë edhe gjatë përdorimit të dyshekut.

Ky dyshek vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes. Nuk ka nevojë për kohë për të përgatitur dyshekun për përdorim, mund ta vendosni menjëherë në krevat dhe të shijoni përvojën e gjumit të rehatshëm që ofron.

Me trashesinë prej 23 cm, dysheku Comfort ofron një kombinim të përsosur të mbështetjes dhe komfortit, duke përshtatur mrekullisht me formën dhe nevojat e trupit gjatë gjumit.

COMFORT GOMMA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

  • Veshja Icon

    Strec

Dysheku Comfort është një produkt i veçantë i dizajnuar për të ofruar një gjumë maksimalisht të rehatshëm për të rriturit. Ky dyshek ka një strukturë unike dhe është plotësisht pa sista, duke garantuar një përvojë të paharrueshme gjatë gjumit.

Struktura e brendshme e dysheku është e përbërë nga një bllok unik laster gome, i cili ka një forcë dhe densitet të mesëm deri në të fortë. Ky bllok ka një formë të drejtë dhe pa dallgëzim, duke siguruar një qëndrim të drejtë mbi dyshek dhe mbështetje optimale për trupin.

Pelhura e dyshekut është e përbërë nga pambuk 100% dhe ka fibra karboni të qëndisura në brendësi të dyshekut dhe në sipërfaqen e pelhurës. Kjo pëlhurë është shumë e ajroshme, lejon qarkullimin e ajrit dhe ndihmon në ruajtjen e një ambienti të freskët gjatë gjumit.

Dysheku Comfort përfiton edhe më shumë ajrosje nga sistemi i përdorur në anësoret e tij në të gjithë perimetrin e dyshekut. Ky sistem i veçantë siguron qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë strukturën e dyshekut, duke siguruar që ajri të qarkullojë lirisht gjatë gjithë kohës, përfshirë edhe gjatë përdorimit të dyshekut.

Ky dyshek vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes. Nuk ka nevojë për kohë për të përgatitur dyshekun për përdorim, mund ta vendosni menjëherë në krevat dhe të shijoni përvojën e gjumit të rehatshëm që ofron.

Me trashesinë prej 23 cm, dysheku Comfort ofron një kombinim të përsosur të mbështetjes dhe komfortit, duke përshtatur mrekullisht me formën dhe nevojat e trupit gjatë gjumit.

PRODUKTE TË NGJASHME