Dysheku Gallipoli është një dyshek i veçantë i cili ofron një përvojë të rehatshme dhe shëndetësore gjatë gjumit. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga një bllok i vetëm me një qëndrueshmëri të lartë, që siguron një mbështetje të përsosur për trupin gjatë gjumit.

Pelhura e dysheku është 100% pambuk dhe ka përjetuar një trajtim të rreptë quajtur Sanitized. Ky trajtim ndihmon në parandalimin e djersitjes së tepërt gjatë gjumit dhe qëndrimit në dyshek. Pelhura e trajtuar me Sanitized ofron një ndjenjë të freskët dhe të suchtë gjatë gjumit, duke përmirësuar komoditetin dhe higjienën.

Brenda strukturës së pelhurës, gjendet një shtresë e trapuruar me fibrat antialergjike, që ndihmojnë në parandalimin e reaksioneve alergjike të ndryshme gjatë gjumit. Kjo përbërje siguron një mjedis të pastër dhe të sigurt për të fjetur, duke lejuar një gjumë të pa ndërprerë dhe të shëndetshëm.

Brumi ose blloku i përdorur në brendësi të dysheku është i përbërë nga poliuretani i shpërndarë, një material i fortë dhe natyrshëm antialergjik. Ky material reziston shtypjen dhe ofron një mbështetje të mirë për peshat e mëdha trupore, siguruar një pozicion të qëndrueshëm dhe të rehatshëm gjatë gjumit.

Dysheku Gallipoli është i pajisur me doreza të përbëra nga e njëjta pëlhurë si pjesa e sipërme e dysheku, duke siguruar një përputhje të plotë dhe një frymemarrje të mirë të dyshekut. Sistemi inovativ i ajrosjes 3D siguron një qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë dyshekun, duke mbajtur ambientin fresk dhe të lirë nga lagështia.

Ky dyshek vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes. Mund ta vendosni direkt në krevat dhe të përjetojmë një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për të përmirësuar cilësinë e pushimit tuaj.

GALLIPOLI

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Sfungjer
Ajrosje
Doreza
I borduar
Pa zinxhir
Pastrim i kontrolluar
Përdorim dy ane

 • POLIURETAN

  LARTESI
  • H 25 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 9

  PELHURE
  • SOFT CARE

 • Veshja Icon

  Sanitizad

Dysheku Gallipoli është një dyshek i veçantë i cili ofron një përvojë të rehatshme dhe shëndetësore gjatë gjumit. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga një bllok i vetëm me një qëndrueshmëri të lartë, që siguron një mbështetje të përsosur për trupin gjatë gjumit.

Pelhura e dysheku është 100% pambuk dhe ka përjetuar një trajtim të rreptë quajtur Sanitized. Ky trajtim ndihmon në parandalimin e djersitjes së tepërt gjatë gjumit dhe qëndrimit në dyshek. Pelhura e trajtuar me Sanitized ofron një ndjenjë të freskët dhe të suchtë gjatë gjumit, duke përmirësuar komoditetin dhe higjienën.

Brenda strukturës së pelhurës, gjendet një shtresë e trapuruar me fibrat antialergjike, që ndihmojnë në parandalimin e reaksioneve alergjike të ndryshme gjatë gjumit. Kjo përbërje siguron një mjedis të pastër dhe të sigurt për të fjetur, duke lejuar një gjumë të pa ndërprerë dhe të shëndetshëm.

Brumi ose blloku i përdorur në brendësi të dysheku është i përbërë nga poliuretani i shpërndarë, një material i fortë dhe natyrshëm antialergjik. Ky material reziston shtypjen dhe ofron një mbështetje të mirë për peshat e mëdha trupore, siguruar një pozicion të qëndrueshëm dhe të rehatshëm gjatë gjumit.

Dysheku Gallipoli është i pajisur me doreza të përbëra nga e njëjta pëlhurë si pjesa e sipërme e dysheku, duke siguruar një përputhje të plotë dhe një frymemarrje të mirë të dyshekut. Sistemi inovativ i ajrosjes 3D siguron një qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë dyshekun, duke mbajtur ambientin fresk dhe të lirë nga lagështia.

Ky dyshek vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes. Mund ta vendosni direkt në krevat dhe të përjetojmë një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për të përmirësuar cilësinë e pushimit tuaj.

PRODUKTE TË NGJASHME