Struktura e brendshme e këtij produkti është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme, secila me një rol të veçantë për të ofruar një përvojë të përmirësuar të gjumit.

Shtresa e parë është MemoryMec Shkume visko elastike, e cila ka aftësinë për të shpërndarë peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në uljen e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të pushojë. Përveç kësaj, kjo shtresë rregullon lageshtinë dhe mbajti një temperaturë konstante të trupit për një komoditet maksimal.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani elastike dhe antialergjike e cila ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale. Kjo shkumë përgjigjet me precizitet ndaj peshës së trupit, duke ofruar një mbeshtetje optimale. Gjithashtu, ndryshimet e butësisë në këtë shtresë kontribuojnë në përsosmërinë e mbeshtetjes së peshës së trupit.

Pelhura e jastikut Soft Care është e realizuar me një tesut të butë dhe shumë konfortabel. Kjo pelhurë përdor fibra viskoze ajrosëse dhe të absorbueshme, duke krijuar një estetikë të ngjashme me seta dhe ofrojnë një ndjesi të mrekullueshme të butësisë për përdoruesin.

Ky produkt është certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë Italiane si Dispositiv Mediko Klase 1. Kjo certifikatë tregon përparësinë e tij në aspektin e performancës dhe sigurisë për përdoruesin, duke garantuar një produkt të besueshëm dhe cilësor.

MEC SANITY ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Categories: ,

Memory foam
Sfungjer
Dy shtresa
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Me zinxhir
Lahet me 30°C
Doreza
Anti dekubito
Përdorim dy ane

 • MEMORY FOAM
 • POLIURETAN

  LARTESI
  • H 22 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 5

 • Veshja Icon

  Soft Care

Struktura e brendshme e këtij produkti është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme, secila me një rol të veçantë për të ofruar një përvojë të përmirësuar të gjumit.

Shtresa e parë është MemoryMec Shkume visko elastike, e cila ka aftësinë për të shpërndarë peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në uljen e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të pushojë. Përveç kësaj, kjo shtresë rregullon lageshtinë dhe mbajti një temperaturë konstante të trupit për një komoditet maksimal.

Shtresa e dytë është MecFoam, një shkumë poliuretani elastike dhe antialergjike e cila ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale. Kjo shkumë përgjigjet me precizitet ndaj peshës së trupit, duke ofruar një mbeshtetje optimale. Gjithashtu, ndryshimet e butësisë në këtë shtresë kontribuojnë në përsosmërinë e mbeshtetjes së peshës së trupit.

Pelhura e jastikut Soft Care është e realizuar me një tesut të butë dhe shumë konfortabel. Kjo pelhurë përdor fibra viskoze ajrosëse dhe të absorbueshme, duke krijuar një estetikë të ngjashme me seta dhe ofrojnë një ndjesi të mrekullueshme të butësisë për përdoruesin.

Ky produkt është certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë Italiane si Dispositiv Mediko Klase 1. Kjo certifikatë tregon përparësinë e tij në aspektin e performancës dhe sigurisë për përdoruesin, duke garantuar një produkt të besueshëm dhe cilësor.

PRODUKTE TË NGJASHME