Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një brumë memory foam dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, e cila është pasuruar me aloe vera.

Brumi i jastikut është i përbërë nga memory foam, një material i avancuar që reagon ndaj temperaturës trupore dhe ndikon në përshtatjen e jastikut sipas formës dhe peshës tuaj. Memory foam-i ofron një mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e pikave të shtypjes dhe në përmirësimin e qëndrimit tuaj gjatë gjumit.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe të frymëmarrjes. Pelhura e pambukut ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë ndaj lëkurës, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për një gjumë të përkryer. Përveç kësaj, pelhura e jastikut është pasuruar me aloe vera, një bimë me veti të përhapura për të freskuar dhe për të ndihmuar në hidratimin e lëkurës.

Ky jastik me brumë memory foam dhe pelhurë pambuku, pasuruar me aloe vera, ofron një përvojë të veçantë gjumi. Brumi i memory foam-it përshtatet në mënyrë të personalizuar ndaj trupit tuaj, duke ofruar mbështetje dhe komoditet të lartë. Pelhura e pambukut me aloe vera sjell një ndjesi të butë dhe të freskët, ndërsa aloe vera ndihmon në hidratimin dhe freskimin e lëkurës.

Ky produkt është i përshtatshëm për të gjithë ata që kërkojnë një gjumë të rehatshëm dhe të freskët. Jastiku ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të mbështetjes dhe komoditetit, duke ndihmuar në krijimin e një ambienti të qetë dhe të shëndetshëm për gjumë të përkryer.

MEMORY ALOE GREEN BIO

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Memory foam
Aloe vera
Vrima ajrosje
Pa zinxhir
Forme sapuni
Jo larje

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

  • Veshja Icon

    Pambuk

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një brumë memory foam dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, e cila është pasuruar me aloe vera.

Brumi i jastikut është i përbërë nga memory foam, një material i avancuar që reagon ndaj temperaturës trupore dhe ndikon në përshtatjen e jastikut sipas formës dhe peshës tuaj. Memory foam-i ofron një mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme për trupin tuaj, duke ndihmuar në zvogëlimin e pikave të shtypjes dhe në përmirësimin e qëndrimit tuaj gjatë gjumit.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe të frymëmarrjes. Pelhura e pambukut ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë ndaj lëkurës, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për një gjumë të përkryer. Përveç kësaj, pelhura e jastikut është pasuruar me aloe vera, një bimë me veti të përhapura për të freskuar dhe për të ndihmuar në hidratimin e lëkurës.

Ky jastik me brumë memory foam dhe pelhurë pambuku, pasuruar me aloe vera, ofron një përvojë të veçantë gjumi. Brumi i memory foam-it përshtatet në mënyrë të personalizuar ndaj trupit tuaj, duke ofruar mbështetje dhe komoditet të lartë. Pelhura e pambukut me aloe vera sjell një ndjesi të butë dhe të freskët, ndërsa aloe vera ndihmon në hidratimin dhe freskimin e lëkurës.

Ky produkt është i përshtatshëm për të gjithë ata që kërkojnë një gjumë të rehatshëm dhe të freskët. Jastiku ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të mbështetjes dhe komoditetit, duke ndihmuar në krijimin e një ambienti të qetë dhe të shëndetshëm për gjumë të përkryer.

PRODUKTE TË NGJASHME