Krevati Slim Sofa është një sistem inovativ me dy funksione të ndryshme në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Kjo zgjidhje inovative siguron një krevat të plotë në njërën anë dhe një divan të plotësisht të sigurt në anën tjetër, ndërsa në të njëjtën kohë shfrytëzon maksimalisht hapësirat e vogla në ambiente shtëpiake.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik të cilësisë së lartë që ofron mundësinë për të pasur një krevat të plotësisht funksional. Njëra anë e krevatit ofron një përdorim si divan me një nivel të sigurt të përqëndrimit. Ndërkohë, pjesa tjetër e krevatit mund të shfrytëzohet për gjumë në mënyrë të këndshme dhe efikase. Kjo përfitim shton prakticitetin dhe përdorueshmërinë e krevatit në hapësirat e vogla të shtëpisë.

Zgara ortopedike e krevatit ka një profil katror shumë të rezistent. Në pjesën e poshtme të zgares ortopedike janë të montuara këmbët, të cilat funksionojnë në sinkron me hapjen dhe mbylljen e zgares. Këto këmbë ofrojnë stabilitet dhe mbështetje të duhur për zgaren, veçanërisht kur krevati është në pozicion të hapur.

Krahet e krevatit janë të montuara në anësore të rregullueshme dhe ofrojnë një lëvizje të lehtë dhe praktike. Sapo krevati hapet, këto krahe hyjnë në lëvizje nga mekanizmi automatik. Përveç lëvizjes, ato i japin një stabilitet të madh krevatit në tërësi dhe veçanërisht këmbëve. Kur krevati zbritet në pozicionin e përdorimit, divani mbyllet automatikisht, duke krijuar një sipërfaqe të përshtatshme për pushim dhe gjumë.

Krahet, përveç stabilitetit, janë të integruara me divanin dhe ofrojnë një lëvizje totalisht automatike. Në momentin e mbylljes së krevatit, divani formohet automatikisht dhe është i përshtatshëm për të qëndruar dhe relaksuar.

Struktura e divanit është tërësisht e pavarur dhe bashkëvepron me mekanizmin automatik të zgares ortopedike. Kjo krijon një sistem të integruar krevat-divan-dollap në të njëjtën kohë, duke ruajtur maksimalisht hapësirën në ambiente shtëpiake.

Rrigat e përdorura në këtë krevat janë të bëra nga materiali multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe mbështetjen që ofron.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është totalisht i patentuar dhe i testuar për sigurinë e lëvizjes gjatë përdorimit për pushim ose gjumë. Ky mekanizëm ofron një inovacion në fushën e gjumit, duke mundësuar përdorimin e të njëjtit dhomë për shumë funksione. Krevati paloset në kasën e krijuar për të, duke krijuar kështu një përdorim të efikashtë të hapësirës në ambiente shtëpiake.

Krevatit i është krijuar një kafaz melamin ose multistrat, në të cilin krevati qëndron në pozicionin e mbyllur.

Ky sistem i krevatit me palosje vertikale dhe mekanizëm automatik ofron një zgjidhje të inovativë për hapësirat e vogla, duke kombinuar funksionalitetin e një krevati të plotë dhe një divani të sigurt në të njëjtën kohë.

Sistemi permban: Zgaren ortopedike, mekanizmin e krevatit, zgaren e divanit, mekanizmin e divanit

Ps: ne cmim nuk eshte e perfshire pjesa e mobilies dhe e divanit (sfungjer + pelhure)

SLIM SOFA

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Celik special
Rriga multistrat
Rriga te ngushta
Perforcim qendror
Kembe levizese e sheshte
Levizje e dyfishte
Levizje mekanike
Zgara me levizje
Mekanizmi divanit
Boje pluhur jo toksike
Pistona
Hapje 90°
Mbyllje 90°

 • HEKUR
 • MULTISTRAT

  NIVELI I FORTESISE
  • 9

  TEKNOLOGJIA E ZGARES
  • ZGARE RUAJ HAPSIRAT

  TEKNOLOGJIA E HAPJES
  • HAPJE 90°
  • HAPJE SI DOLLAP

  TEKNOLOGJIA E RRIGAVE
  • RRIGA TE NGUSHTA

  TEKNOLOGJIA E LEVIZJES DIVANIT
  • LEVIZJE AUTOMATIKE

Krevati Slim Sofa është një sistem inovativ me dy funksione të ndryshme në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Kjo zgjidhje inovative siguron një krevat të plotë në njërën anë dhe një divan të plotësisht të sigurt në anën tjetër, ndërsa në të njëjtën kohë shfrytëzon maksimalisht hapësirat e vogla në ambiente shtëpiake.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik të cilësisë së lartë që ofron mundësinë për të pasur një krevat të plotësisht funksional. Njëra anë e krevatit ofron një përdorim si divan me një nivel të sigurt të përqëndrimit. Ndërkohë, pjesa tjetër e krevatit mund të shfrytëzohet për gjumë në mënyrë të këndshme dhe efikase. Kjo përfitim shton prakticitetin dhe përdorueshmërinë e krevatit në hapësirat e vogla të shtëpisë.

Zgara ortopedike e krevatit ka një profil katror shumë të rezistent. Në pjesën e poshtme të zgares ortopedike janë të montuara këmbët, të cilat funksionojnë në sinkron me hapjen dhe mbylljen e zgares. Këto këmbë ofrojnë stabilitet dhe mbështetje të duhur për zgaren, veçanërisht kur krevati është në pozicion të hapur.

Krahet e krevatit janë të montuara në anësore të rregullueshme dhe ofrojnë një lëvizje të lehtë dhe praktike. Sapo krevati hapet, këto krahe hyjnë në lëvizje nga mekanizmi automatik. Përveç lëvizjes, ato i japin një stabilitet të madh krevatit në tërësi dhe veçanërisht këmbëve. Kur krevati zbritet në pozicionin e përdorimit, divani mbyllet automatikisht, duke krijuar një sipërfaqe të përshtatshme për pushim dhe gjumë.

Krahet, përveç stabilitetit, janë të integruara me divanin dhe ofrojnë një lëvizje totalisht automatike. Në momentin e mbylljes së krevatit, divani formohet automatikisht dhe është i përshtatshëm për të qëndruar dhe relaksuar.

Struktura e divanit është tërësisht e pavarur dhe bashkëvepron me mekanizmin automatik të zgares ortopedike. Kjo krijon një sistem të integruar krevat-divan-dollap në të njëjtën kohë, duke ruajtur maksimalisht hapësirën në ambiente shtëpiake.

Rrigat e përdorura në këtë krevat janë të bëra nga materiali multistrat Ahu, i njohur për rezistencën dhe mbështetjen që ofron.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është totalisht i patentuar dhe i testuar për sigurinë e lëvizjes gjatë përdorimit për pushim ose gjumë. Ky mekanizëm ofron një inovacion në fushën e gjumit, duke mundësuar përdorimin e të njëjtit dhomë për shumë funksione. Krevati paloset në kasën e krijuar për të, duke krijuar kështu një përdorim të efikashtë të hapësirës në ambiente shtëpiake.

Krevatit i është krijuar një kafaz melamin ose multistrat, në të cilin krevati qëndron në pozicionin e mbyllur.

Ky sistem i krevatit me palosje vertikale dhe mekanizëm automatik ofron një zgjidhje të inovativë për hapësirat e vogla, duke kombinuar funksionalitetin e një krevati të plotë dhe një divani të sigurt në të njëjtën kohë.

Sistemi permban: Zgaren ortopedike, mekanizmin e krevatit, zgaren e divanit, mekanizmin e divanit

Ps: ne cmim nuk eshte e perfshire pjesa e mobilies dhe e divanit (sfungjer + pelhure)

PRODUKTE TË NGJASHME