Dysheku Ecosin është një produkt i shkëlqyeshëm që kombinon relaksin dhe komoditetin me një lartësi mjaft të reduktuar. Ky dyshek është projektuar me elemente të veçanta për të ofruar një përvojë të mrekullueshme të pushimit, duke siguruar një ndjesi të përshtatshme dhe të këndshme për trupin tuaj.

Struktura e dyshekut Ecosin është e bërë me lattice me densitet të diferencuar në 7 zona. Kjo strukturë është e ndërtuar me qendra të forcuar në përmasa prej 16 cm, duke siguruar një mbështetje të përshtatshme dhe të barabartë për të gjithë trupin. Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces tërësisht natyral që shkatërron substancat organike dhe eleminon rrezikun e alergjive, pa përdorur substancë kimike të dëmshme.

Një aspekt i rëndësishëm i dyshekut Ecosin është përkrahja e pavarur në zonën lumbare. Kjo përkrahje e veçantë është ofruar përmes dy segmenteve të përqasuara në pjesën e mesme të dyshekut, duke krijuar një ndjesi të mahnitshme të komoditetit në shpatulla. Në fund të dyshekut, zona periferike është forcuar shtesë për të rritur rezistencën e përgjithshme të produktit, duke siguruar një stabilitet të lartë dhe mbështetje të fortë.

Pëlhura e dyshekut Ecosin është e bërë nga Sanicot STRECH, një material që kombinon pambukun dhe poliesterin. Kjo pëlhurë e veçantë siguron një ndjesi të butë dhe elastike, duke përmirësuar ndjenjën e komoditetit dhe duke i dhënë një aspekt estetik tërheqës. Përveç kësaj, pëlhura është e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u pastruar, duke ofruar një përvojë të përshtatshme dhe të këndshme për përdoruesin.

Në përfundim, dysheku Ecosin është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë relaks dhe komoditet me një lartësi të pakët. Me strukturën e lattice me densitet të diferencuar, përkrahjen e pavarur në zonën lumbare dhe pëlhurën e trajtuar me Sanicot STRECH, ky dyshek ofron një përvojë të jashtëzakonshme të pushimit dhe komoditetit.

ECOSIN

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Shkuma latice
Përdorim dy ane
Lahet me 30°C
Me zinxhir
Ajrosje
Doreza

 • LATEX

  LARTESI
  • H 19 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 5

 • Veshja Icon

  Sanicot

Dysheku Ecosin është një produkt i shkëlqyeshëm që kombinon relaksin dhe komoditetin me një lartësi mjaft të reduktuar. Ky dyshek është projektuar me elemente të veçanta për të ofruar një përvojë të mrekullueshme të pushimit, duke siguruar një ndjesi të përshtatshme dhe të këndshme për trupin tuaj.

Struktura e dyshekut Ecosin është e bërë me lattice me densitet të diferencuar në 7 zona. Kjo strukturë është e ndërtuar me qendra të forcuar në përmasa prej 16 cm, duke siguruar një mbështetje të përshtatshme dhe të barabartë për të gjithë trupin. Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces tërësisht natyral që shkatërron substancat organike dhe eleminon rrezikun e alergjive, pa përdorur substancë kimike të dëmshme.

Një aspekt i rëndësishëm i dyshekut Ecosin është përkrahja e pavarur në zonën lumbare. Kjo përkrahje e veçantë është ofruar përmes dy segmenteve të përqasuara në pjesën e mesme të dyshekut, duke krijuar një ndjesi të mahnitshme të komoditetit në shpatulla. Në fund të dyshekut, zona periferike është forcuar shtesë për të rritur rezistencën e përgjithshme të produktit, duke siguruar një stabilitet të lartë dhe mbështetje të fortë.

Pëlhura e dyshekut Ecosin është e bërë nga Sanicot STRECH, një material që kombinon pambukun dhe poliesterin. Kjo pëlhurë e veçantë siguron një ndjesi të butë dhe elastike, duke përmirësuar ndjenjën e komoditetit dhe duke i dhënë një aspekt estetik tërheqës. Përveç kësaj, pëlhura është e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u pastruar, duke ofruar një përvojë të përshtatshme dhe të këndshme për përdoruesin.

Në përfundim, dysheku Ecosin është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë relaks dhe komoditet me një lartësi të pakët. Me strukturën e lattice me densitet të diferencuar, përkrahjen e pavarur në zonën lumbare dhe pëlhurën e trajtuar me Sanicot STRECH, ky dyshek ofron një përvojë të jashtëzakonshme të pushimit dhe komoditetit.

PRODUKTE TË NGJASHME