Dysheku Ecoform është një produkt i shkëlqyeshëm që ofron një ndjenjë të mrekullueshme të mirëqenies natyrale. Ky dyshek kombinon elemente cilësore për të siguruar një përvojë të paharrueshme të gjumit dhe një mbështetje të plotë për trupin tuaj.

Struktura kryesore e dyshekut është një lattice natyrale 100% e dizajnuar në 7 zona me presione të ndryshme. Kjo strukturë ofron një mbështetje të madhe në zonën lumbare, duke përmirësuar qëndrimin dhe duke zvogëluar tensionin në këtë pjesë të trupit. Mikro-qelizat e hapura të lattice lejojnë një shkëmbim ajri të vazhdueshëm dhe modelohen sipas trupit, duke krijuar një mbështetje ergonomike dhe të rehatshme.

Riveshja e dyshekut është bërë me Lenpur, një material i bërë nga fibra druri që i japë freskim linit, konfortin e mendafshit dhe prekjen e cachemirit. Ky material ofron një regullim termik të shkëlqyer, duke siguruar që temperatura të mbetet e përshtatshme për gjumë të këndshëm. Lenpuri ka cilësi të mëdha si anti-mikrobie dhe anti-akar, duke parandaluar formimin e dëmtuesve dhe erës së keqe.

Dysheku Ecoform përdor Puro Lattice, një lattice 100% natyrale. Ky material ofron një gjumë të qetë dhe relaksuese, ndërsa elasticiteti, thithja, antialergjitësia dhe mungesa e magnetizmit kontribuojnë në një pushim të shëndetshëm dhe të përshtatshëm.

Mbas kësaj, dysheku ka një indipendenca të madhe të mbështetjes në zonën lumbare. Një ndarje dy-segmente në pjesën e mesme të dyshekut siguron një konfort të veçantë për shpatullat dhe kurrizën. Zonat periferike të dyshekut janë forcuar për të rritur rezistencën e përgjithshme të dyshekut.

Përveç këtyre, dysheku Ecoform ka tre shtresa të pelhurës 3D Space. Kjo strukturë speciale tre-dimensionale e pelhurës lejon atë të reagojë ndaj ngjeshjes së krijuar nga një pesë. Ky dizajn siguron një ndjesi të përhapur të pelhurës dhe një adaptim të përsosur sipas trupit tuaj.

Në përgjithësi, dysheku Ecoform është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të përjetojnë një mirëqenie natyrale dhe të gëzojnë një gjumë të shkëlqyeshëm. Me strukturën e tij të avancuar dhe materialeve të cilësisë së lartë, ky dyshek siguron një përvojë të jashtëzakonshme të komoditetit dhe përkrahjes për gjumë të shëndetshëm.

ECOFORM

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

Latex 100% natyrale
Lahet me 30°C
Ajrosje
Doreza
I borduar
Me zinxhir
Përdorim dy ane

 • LATEX NATYRALE

  LARTESI
  • H 23 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 5

 • Veshja Icon

  Kashmir

Dysheku Ecoform është një produkt i shkëlqyeshëm që ofron një ndjenjë të mrekullueshme të mirëqenies natyrale. Ky dyshek kombinon elemente cilësore për të siguruar një përvojë të paharrueshme të gjumit dhe një mbështetje të plotë për trupin tuaj.

Struktura kryesore e dyshekut është një lattice natyrale 100% e dizajnuar në 7 zona me presione të ndryshme. Kjo strukturë ofron një mbështetje të madhe në zonën lumbare, duke përmirësuar qëndrimin dhe duke zvogëluar tensionin në këtë pjesë të trupit. Mikro-qelizat e hapura të lattice lejojnë një shkëmbim ajri të vazhdueshëm dhe modelohen sipas trupit, duke krijuar një mbështetje ergonomike dhe të rehatshme.

Riveshja e dyshekut është bërë me Lenpur, një material i bërë nga fibra druri që i japë freskim linit, konfortin e mendafshit dhe prekjen e cachemirit. Ky material ofron një regullim termik të shkëlqyer, duke siguruar që temperatura të mbetet e përshtatshme për gjumë të këndshëm. Lenpuri ka cilësi të mëdha si anti-mikrobie dhe anti-akar, duke parandaluar formimin e dëmtuesve dhe erës së keqe.

Dysheku Ecoform përdor Puro Lattice, një lattice 100% natyrale. Ky material ofron një gjumë të qetë dhe relaksuese, ndërsa elasticiteti, thithja, antialergjitësia dhe mungesa e magnetizmit kontribuojnë në një pushim të shëndetshëm dhe të përshtatshëm.

Mbas kësaj, dysheku ka një indipendenca të madhe të mbështetjes në zonën lumbare. Një ndarje dy-segmente në pjesën e mesme të dyshekut siguron një konfort të veçantë për shpatullat dhe kurrizën. Zonat periferike të dyshekut janë forcuar për të rritur rezistencën e përgjithshme të dyshekut.

Përveç këtyre, dysheku Ecoform ka tre shtresa të pelhurës 3D Space. Kjo strukturë speciale tre-dimensionale e pelhurës lejon atë të reagojë ndaj ngjeshjes së krijuar nga një pesë. Ky dizajn siguron një ndjesi të përhapur të pelhurës dhe një adaptim të përsosur sipas trupit tuaj.

Në përgjithësi, dysheku Ecoform është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të përjetojnë një mirëqenie natyrale dhe të gëzojnë një gjumë të shkëlqyeshëm. Me strukturën e tij të avancuar dhe materialeve të cilësisë së lartë, ky dyshek siguron një përvojë të jashtëzakonshme të komoditetit dhe përkrahjes për gjumë të shëndetshëm.

PRODUKTE TË NGJASHME