Dysheku Zafiro është një produkt i jashtëzakonshëm i cili ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe komoditet të paepur. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga tre shtresa cilësore që sigurojnë mbështetje optimale dhe komoditet të përsosur për trupin.

Shtresa e parë e dyshekut Zafiro është MemoryMec, një shkumë viskoelastike e cila shpërndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shtresë ndihmon në uljen e presionit në pikat e kockave dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, MemoryMec rregullon lagështinë dhe mbajtjen e një temperature konstante të trupit, krijuar një mjedis të përshtatshëm për gjumin.

Shtresa e dytë dhe e tretë janë MecFoam, një shkumë poliuretani e shpërndarë, elastike dhe antialergjike. Këto shtresa ndihmojnë në mbajtjen e një mikroklime ideale në dyshek. Përveç kësaj, duke pasur një gradë të butësisë të ndryshme, ato përshtaten me perfeksion për të ofruar mbështetje optimale për peshën e trupit dhe për të siguruar një gjumë të qetë dhe të përshtatshëm.

Pelhura e dyshekut Zafiro është e realizuar në një material të quajtur Cachemire, një pëlhurë me vlera të mëdha dhe shumë të butë. Këto karakteristika e bëjnë atë ideale për kushtet e motit të ftohtë. Pëlhura është trajtuar gjithashtu me trajtime antimikrobiale dhe anti-akar, që pengojnë formimin e dëmtuesve dhe erës së keqe.

Për të siguruar një ajrosje të mirë në dyshek, Zafiro ka një fasho perimetrale ajrosëse me katër doreza. Ky sistem siguron një qarkullim të përmirësuar të ajrit në të gjithë dyshekun, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë ndaj presionit të një pese dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Ky proces siguron një durueshmëri të lartë dhe një shtrirje të përsosur të dyshekut në çdo pozicion që të zënë gjumi.

Dysheku Zafiro është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një gjumë të qetë, komoditet të lartë dhe një mbështetje optimale për trupin. Me elementet e tij cilësore dhe teknologjitë e avancuara, ky dyshek ofron një përvojë gjumi të mrekullueshme dhe një ndjesi të paharrueshme të relaksimit.

ZAFIRO

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Category:

Memory foam
Sfungjer
Përdorim dy ane
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Doreza
I borduar
Lahet me 30°C
Me zinxhir

  • MEMORY FOAM

    NIVELI I FORTESISE
    • 5

  • Veshja Icon

    Kashmir

Dysheku Zafiro është një produkt i jashtëzakonshëm i cili ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe komoditet të paepur. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga tre shtresa cilësore që sigurojnë mbështetje optimale dhe komoditet të përsosur për trupin.

Shtresa e parë e dyshekut Zafiro është MemoryMec, një shkumë viskoelastike e cila shpërndan peshën e trupit në mënyrë të barabartë. Kjo shtresë ndihmon në uljen e presionit në pikat e kockave dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon qarkullimin e gjakut. Përveç kësaj, MemoryMec rregullon lagështinë dhe mbajtjen e një temperature konstante të trupit, krijuar një mjedis të përshtatshëm për gjumin.

Shtresa e dytë dhe e tretë janë MecFoam, një shkumë poliuretani e shpërndarë, elastike dhe antialergjike. Këto shtresa ndihmojnë në mbajtjen e një mikroklime ideale në dyshek. Përveç kësaj, duke pasur një gradë të butësisë të ndryshme, ato përshtaten me perfeksion për të ofruar mbështetje optimale për peshën e trupit dhe për të siguruar një gjumë të qetë dhe të përshtatshëm.

Pelhura e dyshekut Zafiro është e realizuar në një material të quajtur Cachemire, një pëlhurë me vlera të mëdha dhe shumë të butë. Këto karakteristika e bëjnë atë ideale për kushtet e motit të ftohtë. Pëlhura është trajtuar gjithashtu me trajtime antimikrobiale dhe anti-akar, që pengojnë formimin e dëmtuesve dhe erës së keqe.

Për të siguruar një ajrosje të mirë në dyshek, Zafiro ka një fasho perimetrale ajrosëse me katër doreza. Ky sistem siguron një qarkullim të përmirësuar të ajrit në të gjithë dyshekun, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë ndaj presionit të një pese dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Ky proces siguron një durueshmëri të lartë dhe një shtrirje të përsosur të dyshekut në çdo pozicion që të zënë gjumi.

Dysheku Zafiro është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një gjumë të qetë, komoditet të lartë dhe një mbështetje optimale për trupin. Me elementet e tij cilësore dhe teknologjitë e avancuara, ky dyshek ofron një përvojë gjumi të mrekullueshme dhe një ndjesi të paharrueshme të relaksimit.

PRODUKTE TË NGJASHME