Kellefi Jstiku është një produkt i veçantë i përdorur për mbuluar jastikët dhe ka disa tipare që e bëjnë të unikat. Ja një pershkrim për këtë produkt:

Materiali Damask:

Përdor materialin damask, një lloj tekstili i njohur për cilësinë dhe elegancën e tij.

Damasku është i njohur për ngjyrat e pasura dhe modelet komplekse, duke i dhënë një pamje estetike kellefit.

Ndihma kundër Lëngjeve dhe Deportimit:

Është dizajnuar me qëllim që të mbrojë jastikun nga lëngjet dhe të parandalojë deportimin e tyre.

Kjo karakteristikë është e dobishme për të ruajtur jastikun dhe për të shmangur ndotjen nga lëngjet.

Epaisur me Zinxhir në Njërën Krah:

Ka një element shtesë estetik dhe funksional me një zinxhir të vendosur në njërën prej krahëve.

Zinxhiri mund të përdoret për të mbajtur më të ngushtë materialin dhe për të shtuar një prekje shtesë të dizajnit.

Tre Krahe të Qepura:

Kellefi ka tre krahe, të cilat janë të qepura.

Ky dizajn i veçantë ndihmon në mbajtjen e jastikut të mbuluar dhe të sigurojë një pamje të përfunduar dhe të rregullt.

Kjo pjesë tekstili është e përshtatshme për ata që dëshirojnë të personalizojnë jastikët e tyre dhe të ofrojnë një shtesë elegante në ambientin e tyre të gjumit. Me karakteristikat e tij të përshtatshme dhe materiale të cilësisë së lartë, kellefi Jstiku ofron një zgjedhje të mirë për mbulimin e jastikëve.

GEMMA COPIA FEDERA FASCIATA CON ZIP ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Categories: ,

Damaske
Pambuk
Ajrosje
Lahet me 30°C
Me zinxhir

  • DAMASKE

    LARTESI
    • H 15 CM

  • Veshja Icon

    Damaske

Kellefi Jstiku është një produkt i veçantë i përdorur për mbuluar jastikët dhe ka disa tipare që e bëjnë të unikat. Ja një pershkrim për këtë produkt:

Materiali Damask:

Përdor materialin damask, një lloj tekstili i njohur për cilësinë dhe elegancën e tij.

Damasku është i njohur për ngjyrat e pasura dhe modelet komplekse, duke i dhënë një pamje estetike kellefit.

Ndihma kundër Lëngjeve dhe Deportimit:

Është dizajnuar me qëllim që të mbrojë jastikun nga lëngjet dhe të parandalojë deportimin e tyre.

Kjo karakteristikë është e dobishme për të ruajtur jastikun dhe për të shmangur ndotjen nga lëngjet.

Epaisur me Zinxhir në Njërën Krah:

Ka një element shtesë estetik dhe funksional me një zinxhir të vendosur në njërën prej krahëve.

Zinxhiri mund të përdoret për të mbajtur më të ngushtë materialin dhe për të shtuar një prekje shtesë të dizajnit.

Tre Krahe të Qepura:

Kellefi ka tre krahe, të cilat janë të qepura.

Ky dizajn i veçantë ndihmon në mbajtjen e jastikut të mbuluar dhe të sigurojë një pamje të përfunduar dhe të rregullt.

Kjo pjesë tekstili është e përshtatshme për ata që dëshirojnë të personalizojnë jastikët e tyre dhe të ofrojnë një shtesë elegante në ambientin e tyre të gjumit. Me karakteristikat e tij të përshtatshme dhe materiale të cilësisë së lartë, kellefi Jstiku ofron një zgjedhje të mirë për mbulimin e jastikëve.

PRODUKTE TË NGJASHME