Ky dyshek është një vepër arti e dizajnuar me kujdes dhe ofron një përvojë të pamohueshme të gjumit dhe relaksimit. Përshkrimi i tij në disa paragrafe do t’ju tregojë përkatësisht për elementet e tij të ndryshme dhe përfitimet që ofrojnë.

Pelhura lenpure, e vendosur në sipërfaqen e dyshekut, siguron një ndjesi të butë dhe të lemuar përse. Kjo pelhurë, e cilësisë së lartë, përdor materialet më të mira për të krijuar një shtresë që i përshtatet formës së trupit tuaj dhe i ofron një ndjesi të përsosur të përgjumjes.

Një shtresë Memory Foam është integruar në strukturën e dyshekut. Ky material inovativ reagon në temperaturën e trupit tuaj dhe përsërit formën e trupit për të ofruar mbështetje individualizuar dhe zbutje të pikave të presionit. Me këtë shtresë të memory foam, dysheku përshtatet me përsosmëri me konturat dhe formën e trupit tuaj, duke krijuar një përvojë unike të komoditetit dhe përkrahjes.

Sustat e pavarura janë vendosur në dyshek për të ofruar mbështetje të përshtatshme dhe përkrahje të individëve në çdo pjesë të trupit. Këto susta, të vendosura në 7 zona të diferencuara, ofrojnë një ndjesi të personalizuar të komoditetit dhe mbështetjes, duke siguruar që trupi juaj të qëndrojë në pozicionin e duhur gjatë gjumit.

Sistemi ajerosje 3D është një tjetër veçori që përforcon cilësitë e këtij dysheku. Kjo teknologji e avancuar lejon ajrin të qarkullojë lirshëm nëpër dyshek, duke rregulluar temperaturën dhe duke krijuar një mikroklimë të freskët dhe të rehatshme për gjumë të përsosur.

Sistemi i qepjes kapitone është një detaj i kujdesshëm që e bën këtë dyshek të dallojë. Përmes këtij sistemi, shtresat e dyshekut lidhen së bashku në mënyrë të rafinuar, duke siguruar që materialet të qëndrojnë në vend dhe të ofrojnë një ndjesi të përhershme të përkrahjes dhe stabilitetit.

Boksimi i fortë i vendosur në të gjithë perimetrin e dyshekut siguron qëndrueshmëri të përsosur dhe i jep atij një formë të rregullt dhe të qëndrueshme. Kjo i shton stabilitet dhe siguron që trupi juaj të mbështetet plotësisht në çdo pjesë të dyshekut.

Për të shtuar komoditetin dhe për të parandaluar reagimet alergjike, dysheku është i pajisur me fibra antialergjike në të dy krahet. Këto fibra ofrojnë një ndjesi të butë dhe të pastër, duke siguruar një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për gjumë të qetë dhe të freskët.

Dysheku gjithashtu ka dy krahe të veçanta: krahu veror me pambuk dhe krahu dimeror me lesh. Krahu veror me pambuk ofron një ndjesi të butë dhe të ftohtë përse, ndërsa krahu dimeror me lesh siguron një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme për sezonin e dimrit. Këto dy krahe shtojnë diversitet dhe përshtatje në ndjesinë e përgjumjes sipas preferencave tuaja të sezonit.

Përfundimisht, ky dyshek është rezultat i një qepjeje të rafinuar dhe i një perkushtimi maksimal ndaj çdo detaji. Përdorimi i materialeve të larta dhe teknologjive të avancuara siguron një përvojë të mrekullueshme gjumi dhe komoditeti të përsosur. Nëse jeni në kërkim të një dysheku të cilësisë së lartë dhe që ofron mbështetje të personalizuar për trupin tuaj, kjo është zgjedhja e duhur për ju.

SUBLIM GOLD

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Category:

800 Susta të pavarura
Memory foam
Sfungjer
7 Zona te diferencuara
Kapitone
Box sistem
Ajrosje e brëndëshme
Ajrosje
Doreza

 • MEMORY FOAM
 • SUSTA TE PAVARURA

  LARTESI
  • H 27 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

  SUSTA PER M2
  • 265 COPE

  PELHURE
  • LENPUR

 • Veshja Icon

  Lenpur

Ky dyshek është një vepër arti e dizajnuar me kujdes dhe ofron një përvojë të pamohueshme të gjumit dhe relaksimit. Përshkrimi i tij në disa paragrafe do t’ju tregojë përkatësisht për elementet e tij të ndryshme dhe përfitimet që ofrojnë.

Pelhura lenpure, e vendosur në sipërfaqen e dyshekut, siguron një ndjesi të butë dhe të lemuar përse. Kjo pelhurë, e cilësisë së lartë, përdor materialet më të mira për të krijuar një shtresë që i përshtatet formës së trupit tuaj dhe i ofron një ndjesi të përsosur të përgjumjes.

Një shtresë Memory Foam është integruar në strukturën e dyshekut. Ky material inovativ reagon në temperaturën e trupit tuaj dhe përsërit formën e trupit për të ofruar mbështetje individualizuar dhe zbutje të pikave të presionit. Me këtë shtresë të memory foam, dysheku përshtatet me përsosmëri me konturat dhe formën e trupit tuaj, duke krijuar një përvojë unike të komoditetit dhe përkrahjes.

Sustat e pavarura janë vendosur në dyshek për të ofruar mbështetje të përshtatshme dhe përkrahje të individëve në çdo pjesë të trupit. Këto susta, të vendosura në 7 zona të diferencuara, ofrojnë një ndjesi të personalizuar të komoditetit dhe mbështetjes, duke siguruar që trupi juaj të qëndrojë në pozicionin e duhur gjatë gjumit.

Sistemi ajerosje 3D është një tjetër veçori që përforcon cilësitë e këtij dysheku. Kjo teknologji e avancuar lejon ajrin të qarkullojë lirshëm nëpër dyshek, duke rregulluar temperaturën dhe duke krijuar një mikroklimë të freskët dhe të rehatshme për gjumë të përsosur.

Sistemi i qepjes kapitone është një detaj i kujdesshëm që e bën këtë dyshek të dallojë. Përmes këtij sistemi, shtresat e dyshekut lidhen së bashku në mënyrë të rafinuar, duke siguruar që materialet të qëndrojnë në vend dhe të ofrojnë një ndjesi të përhershme të përkrahjes dhe stabilitetit.

Boksimi i fortë i vendosur në të gjithë perimetrin e dyshekut siguron qëndrueshmëri të përsosur dhe i jep atij një formë të rregullt dhe të qëndrueshme. Kjo i shton stabilitet dhe siguron që trupi juaj të mbështetet plotësisht në çdo pjesë të dyshekut.

Për të shtuar komoditetin dhe për të parandaluar reagimet alergjike, dysheku është i pajisur me fibra antialergjike në të dy krahet. Këto fibra ofrojnë një ndjesi të butë dhe të pastër, duke siguruar një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për gjumë të qetë dhe të freskët.

Dysheku gjithashtu ka dy krahe të veçanta: krahu veror me pambuk dhe krahu dimeror me lesh. Krahu veror me pambuk ofron një ndjesi të butë dhe të ftohtë përse, ndërsa krahu dimeror me lesh siguron një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme për sezonin e dimrit. Këto dy krahe shtojnë diversitet dhe përshtatje në ndjesinë e përgjumjes sipas preferencave tuaja të sezonit.

Përfundimisht, ky dyshek është rezultat i një qepjeje të rafinuar dhe i një perkushtimi maksimal ndaj çdo detaji. Përdorimi i materialeve të larta dhe teknologjive të avancuara siguron një përvojë të mrekullueshme gjumi dhe komoditeti të përsosur. Nëse jeni në kërkim të një dysheku të cilësisë së lartë dhe që ofron mbështetje të personalizuar për trupin tuaj, kjo është zgjedhja e duhur për ju.

PRODUKTE TË NGJASHME