Dysheku H 2000 është një zgjedhje e veçantë për hotelet, me rezistencë të gjatë dhe materialet e përdorura janë të rezistenta ndaj zjarrit.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibrë kundër flakës, e cila ofron një efekt cilësor antizjarr dhe është e certifikuar me klasën 1 IM. Ky material siguron një mbrojtje të shtuar dhe siguri në rast të emergjencave të ndezjes.

Sistemi BONNEL është një sistem klasik i sustave, ku secila shtyllë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i kromuar. Ky sistem siguron një qarkullim të lartë të ajrit dhe përmirëson mbështetjen. Sustat janë mbledhur me një spirale, duke garantuar një bashkim të përsosur dhe optimizuar punën e tyre. Përdorimi i 400 sustave siguron një shpërndarje më të mirë të peshës në pikat e mbështetjes.

Sistemi BOX është një strukturë mbështetëse rrethuese që ofron rezistencë ndaj deformimit dhe është projektuar për të përballuar presionet e shpeshta që pësohet nga dysheku.

Fasho PERIMETRALE ofron një ajerosje maksimale dhe përdor teknologjinë 3D për të siguruar një qarkullim më të mirë të ajrit. Kjo teknologji e veçantë lejon pëlhurën të reagojë nën shtypjen e peshës dhe të kthehet në formën e saj origjinale.

Ky dyshek është i certifikuar për përdorim në hotele nga Ministria e Mbrojtjes Italiane me certifikatën Classe 1 IM. Kjo certifikatë garanton standardet e larta të sigurisë dhe cilësisë të këtij produkti në sektorin hotelier.

H 2000 ,

Sasia
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Price: L 0,00
SKU: N/A Categories: ,

Susta bonnel
Sfungjer
Box sistem
Ajrosje
Ajrosje e brëndëshme
Ariator
I borduar
Doreza
Kundra zjarri

 • POLIURETAN
 • SUSTA BONNEL

  LARTESI
  • H 22 CM

  NIVELI I FORTESISE
  • 8

 • Veshja Icon

  Trevira Cs Ignitex

Dysheku H 2000 është një zgjedhje e veçantë për hotelet, me rezistencë të gjatë dhe materialet e përdorura janë të rezistenta ndaj zjarrit.

Pëlhura TREVIRA CS IGNITEX është një pëlhurë mbulesë e përbërë nga një fibrë kundër flakës, e cila ofron një efekt cilësor antizjarr dhe është e certifikuar me klasën 1 IM. Ky material siguron një mbrojtje të shtuar dhe siguri në rast të emergjencave të ndezjes.

Sistemi BONNEL është një sistem klasik i sustave, ku secila shtyllë bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i kromuar. Ky sistem siguron një qarkullim të lartë të ajrit dhe përmirëson mbështetjen. Sustat janë mbledhur me një spirale, duke garantuar një bashkim të përsosur dhe optimizuar punën e tyre. Përdorimi i 400 sustave siguron një shpërndarje më të mirë të peshës në pikat e mbështetjes.

Sistemi BOX është një strukturë mbështetëse rrethuese që ofron rezistencë ndaj deformimit dhe është projektuar për të përballuar presionet e shpeshta që pësohet nga dysheku.

Fasho PERIMETRALE ofron një ajerosje maksimale dhe përdor teknologjinë 3D për të siguruar një qarkullim më të mirë të ajrit. Kjo teknologji e veçantë lejon pëlhurën të reagojë nën shtypjen e peshës dhe të kthehet në formën e saj origjinale.

Ky dyshek është i certifikuar për përdorim në hotele nga Ministria e Mbrojtjes Italiane me certifikatën Classe 1 IM. Kjo certifikatë garanton standardet e larta të sigurisë dhe cilësisë të këtij produkti në sektorin hotelier.

PRODUKTE TË NGJASHME