PRODUKTET

Linja Hotel

Exploro

SLEEP INDUSTRY është e specializuar në furnizimin e dyshekëve për hotele dhe aksesorëve për gjumin, me ide inovative që lidhen specifikisht me sektorin e turizmit, që po merr gjithnjë e më shumë një zhvillim të madh në vendin tonë. Teknologjitë e propozuara në këtë linjë të dyshekëve për hotele përfaqësojnë një risi të rëndësishme, pasi janë të projektuara për të përmbushur parametrat më të larta në këtë sektor.

#

Linja Spital

Exploro

Bashkëpunimi i SLEEP INDUSTRY me linjën e re PRESIDIO LINE, ka mundësuar shpërndarjen e produkteve të dyshekëve të projektuar për spitale. Keto pajisje janë të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë si të Klasit I, CE në përputhje me parimet rigoroze të sigurisë, bazuar në rregullat evropiane dhe gjithmonë në përputhje me progresin e vazhdueshëm teknologjik.

#

MË TË KËRKUARAT

#

Per cfar sherben Sistemi i Ajrosja 3D tek dysheket

Sistemi i ajrosjes 3D në dyshek është një teknologji e përparuar që ndihmon në
Lexo me shume
#

Kush jane materialet me te mira qe nje dyshek duhet te kete ne perberien e tijë

Materialet më të mira për një dyshek mund të ndryshojnë në varësi të preferencave
Lexo me shume